Tia... Dzięki za wskazówki jak wykonywać mój zawód

Naprawdę, podziwiam ów flejm. Niestety, co by zrobić coś ładnego bądź też zjadliwego, nie wystarczy narzucić na siebie kilku figur, dolać jakiegoś koloru, oraz dodać napis nie zbyt zlewający się z tłem, gdyż w ów czas, prace designer'ów wykonywały by dzieciaki z piaskownicy za lizaki.
Przyznam, iż jest to start, jednak tak to nie działa.
Właśnie dla tego, powstały framework'i typu Bootstrap, Foundation czy Semantic UI, uwielbiane zarówno przez wielu użytkowników tego forum, jak i większości programistów, którzy nie chcą, nie potrafią, nie lubią, bądź też najzwyczajniej w świecie, nie mają czasu na zabawę w Design.
Nie chwaląc się, sam posiadam własnoręcznie wykonany front end'owy FW, jako baza dla moich projektów.
Tpk-Games napisał/a:dalej siedzieć na fb, yt [...] ktoś nie potrafi robić nic.
Mimo, iż nie zgadzam się, w prawdzie z całą Twoją wypowiedzią, dziękuje za słowa krytyki. Postaram się na przyszłość, więcej uczestniczyć w zabawach na "FB" czy też "YT" by dalej tracić jakże cenny czas, gdyż dotychczas odwiedzam serwisy socjalne jedynie w ramach utrzymania kontaktu m.in z Administratorami i Moderatorami tego forum, bądź tez czytania irytujących dokumentacji API danego serwisu.
Tak więc proszę wybacz mi, jeśli nadal uważam, iż się do tego nie nadaje, bądź też jestem zbyt zajęty bardziej istotnymi sprawami, niż zlewanie kolorów ze sobą by otrzymać efekt łał.
To nie dla każdego

Pozdrawiam.