Dość ciekawym faktem jest to, że możemy mieć nieograniczoną liczbę domen, jest dość dobre wsparcie live no i co najważniejsze nie ma zbyt dużo reklam. Fakt faktem, jedyną reklamą jest kilka linków w stopce, ale w niczym one nie przeszkadzają.
kaaleth napisał/a:Głupotą takich hostingów jest nie wiadomo jak wielka oferta. Oferują bardzo dużo miejsca, transferu i innych wodotrysków, a z biegiem czasu robi się taki śmietnik na ich serwerowni, że głowa mała. Wszystko zaczyna przymulać, jest wiele skarg, pojawiają się niedogodności, których klient nie mógł przewidzieć, np. musowe reklamy pod pretekstem, że wystąpiła potrzeba na utrzymanie serwerów i dlatego są wyświetlanie, a jeśli ich nie chcesz, to wyślij SMS'a i tak dalej... Liczne przerwy i inne buble.
kaaleth napisał/a:Z tego co widzę, to już wprowadzili konta VIP.![]()
Najsensowniejszym darmowym rozwiązaniem jest cba.pl . Mają już kilka ładnych lat za sobą i nie zanosi się na to, aby nagle mieli zniknąć z sieci.
musowe reklamy pod pretekstem, że wystąpiła potrzeba na utrzymanie serwerów i dlatego są wyświetlanie, a jeśli ich nie chcesz, to wyślij SMS'a i tak dalej...
Amfidiusz napisał/a:Żałosny marketing...
Keed-pl napisał/a:Nie mogłem już edytować postu a chciałem jeszcze dodać od siebie parę słów.Amfidiusz napisał/a:Żałosny marketing...
Dziękujemy za miłe słowa. Tylko nie wiem czy z odpowiednich ust. Bo jakiś czas temu reklamowałeś swój "nielimitowany" darmowy hosting, ciekaw jestem od kiedy istnieją nielimitowane procesory czy też dyski bez limitu pojemności ale przemilczę![]()