PS.
Jesteś uparty jak osioł

Trace napisał/a:Skoro tak ich nie lubisz, to dlaczego są na tym forum?
Trace napisał/a:Jesteś uparty jak osiołi na siłę próbujesz stworzyć softa tylko dla siebie.
Nie napisałem że nie lubię, są po prostu bezużyteczne a ich nadmiar skutecznie może zepsuć wizję posta.
Dlaczego są tu włączone? Jak pewnie pamiętasz - nie było ich dopóki ktoś mi o nich nie przypomniał, uznałem że nie ma większego problemu z dodaniem ich więc parę podstawowych wklepałem (żeby mieć spokój).
Nie pomyślałeś że Ty też jesteś uparty próbując namawiać do stworzenia drugiej kopii funkcjonalnościowej ipb?
Nie tylko bajerki mają powodzenie.
Trace napisał/a:Odwrotnie: z obrazkami się lepiej czyta. Czytelniej. Wszystko się nie zlewa.
Trace napisał/a:Ale jak Ci nie pasuje, to trzeba być asertywnym. Chyba nie skoczysz z mostu, jak Ci tak napiszę?
Trace napisał/a:Mówię tu raczej o ogóle. Dla mnie to tam wisi, czy będą emotki, czy ich nie będzie.
A dlaczego? Jeżeli ktoś chce to sobie może je wyłączyć. Tak powinno być i w większości tak jest. Zwłaszcza, że (jeżeli dobrze je zrozumiałem) tak mniej więcej mówi Tao.
Wszystko zależy od stylu pisania, jeśli pisze się wszystko w jednej linii, znaków interpunkcyjnych czy nawet diakrytycznych parę grafik emotikonkowych nie pomoże.
Taką teorię uważam za bzdurę, tekst w książkach też uważasz że się zlewa bo nie ma emotikonek?
Od "ulepszenia czytelności" uważam akapity czy też CRLF.
Gdzie napisałem że nie pasuje?
Mam nadzieje że podzielasz brak emotikonek w misago?
Dobrze że nie zmieniłeś zdania.
Włączenie emotikon po Twoim poście jakiś czas temu było bardziej zagraniem user-friendly niż objawem braku asertywności.
Zaczepiając o temat ich braku:A dlaczego? Jeżeli ktoś chce to sobie może je wyłączyć. Tak powinno być i w większości tak jest. Zwłaszcza, że (jeżeli dobrze je zrozumiałem) tak mniej więcej mówi Tao.
Można wnioskować że jednak Tobie zależy tym samym wykazując się małą asertywnością.
Trace napisał/a:więc nie wiem, do czego Twój post zmierza.
I to nie kłótnia a wymiana zdań.
Do tego że mój post wyrażał tylko pozytywne emocje po zdaniu "że nie będzie w misago emotikonek" natomiast Twój był najazdem na mnie że na adminzone są one włączone.
Jakby na to nie patrzeć - te dwie sprawy się od siebie różnią.
Zastanów się ew. nad oficjalną wtyczką, czy czymś rozszerzającym o to Misago.
Trace napisał/a:Ty korzystasz z jakiegoś skryptu do tych awatarów, czy ręcznie zmieniasz na każdym forum praktycznie codziennie?Bo gravatara tu zaimplementowanego chyba nie ma.