No więc tak jak w temacie, kiedy założyliście swoje pierwsze forum oraz o jaki skrypt się opierało.
Moje pierwsze forum było na phpBB 2.0.8 i było w 2004 roku jakoś.
Kamilz125 napisał/a:Na fora.pl i innych podobnych przygody każdego webmastera się zaczynająDopiero później, zakładając kolejne fora taki początkowy webmaster amator nabiera większego doświadczenia, a gdy już założy te kilkanaście/kilkadziesiąt forów, przeradza się to w coś więcej (kupno hostingu, FTP, domena, pozycjonowanie i te sprawy).
Ja pierwsze forum także miałem na "darmówkach" i gotowcach - wiadomo, aby w ogóle się zaznajomić. Dopiero później były to większe hostingi z dostępem do FTP, PhpMyAdmina, a jeszcze dalej bez reklam i z płatnymi domenami. Pierwsze forum, założone na gotowcu i w pełni free założyłem w 2007 roku. Od tamtego czasu do dnia dzisiejszego założyłem ich około 30, blogów koło 5, a witryn z portalem 4.
@qrta tak każdy wie, że nie wytrzymałoby zapewne dłużej. Ile tam miałeś użytkowników i jak ze statystykami postów oraz tematów?
LukN napisał/a:w 2007 roku na jun.pl gdzie zostałem zastępcą admina, jednak ze względu na brak czasu zrezygnowałem.
Pawel85 napisał/a:tematyce zdrowia na phpbb przemo
Macsch15 napisał/a:Pawel85 napisał/a:tematyce zdrowia na phpbb przemo
Nie myślałeś o konwersji do phpbb 3.1?